om shortsmannen

Jag sitter på en buss. På andra sidan gången sitter en man i shorts. Ute blåser det storm typ och man fryser nästan ihjäl. Då går en annan resenär förbi i mittgången och vänder sig till killen i shorts och säger:

-det är nästan vinter ute.
Svaret han får av shortsmannen:
-Barnsligt!

Hahaha, jag kunde inte låta bli att le för mig själv. Är det barnsligt att frysa? Eller är det kanske lite barnsligt att envisas och inte medge att man fryser? Eller så frös han inte.
Sen kom jag att tänka på att något måste han ju säga till sitt försvar när en helt främmande människa kritiserar hans klädsmak.

Jag vill bara att ni ska notera att detta är den fjärde personen jag träffat som verkar vilja gå i shorts året runt. Min teori om detta lite ovanliga beteende jämfört med de flesta andra svenskar, är att dom inte fryser. Dom måste tycka alla vi andra är väldigt mesiga som ska ha tjocka jackor och halsdukar och mössor!

Helgbildbomb

Här kommer lite bilder från min helg. Det har varit en grym maskerad med Disneytema där alla hade arbetat sig ordentligt på sina dräkter, födelsedagsmys med ostbricka och jättebra samtal hos Elinor och sist tjejkväll hos mig med som vanligt massa planerande för kommande roliga grejer.
Däremellan har jag hunnit jobba och handla på Ikea. Linda var med till Ikea och sen hjälpte hon och Andreas mig att skruva ihop och sätta upp grejerna - jättesnällt! Köpte bland annat trådback, diskställ, hatthylla, skoställ och taklampa. Så nu är här mycket bättre ordning, bättre ljus, finare och renare! Dessutom lyckades jag hålla budgeten jag bestämt mig för innan vi åkte :)

Här kommer lite maskeradbilder:


Broder Tuck och Sotaren


Jasmine


Mary Poppins


Robin Hood


Pocahontas


Snövit


Shanti


Anden
Hattmakaren, Bagheera och Sally


Prinsen friar till Snövit, men hon skrattar bara


Sen började vi prova varandras peruker ;)
Kort och gott var det en väldigt lyckad maskerad med trevligt folk, välarbetade dräkter, god mat, dryck, lekar och dans - allt en fest ska ha enligt mig!

Elinors födelsedagsmys var en underbar kväll den med. Både mycket skratt och en del tårar, fast mest var det bra tårar (jo, jag tycker faktiskt att det finns bra tårar, för när man gråter kommer dom känslor ut som finns på insidan och det kan behövas ibland!). Det är skönt när man känner varandra så väl att man kan göra sånt tillsammans också. Så här blir några bilder från kvällen. Tack Elinor för att du bjöd in oss! :)

Ostbrickan - mums vad jag vräkte i mig :) Det är förresten coctailtomater bland vindruvorna, fast det ser ut som om dom växer på klasen, det tyckte vi blev lite roligt dekorativt


Tobias...


...och tjejerna


Här letar vi nog efter något som trillat ner på golvet


Erica


Elinor öppnar presenter

Sist ut var ju tjejkvällen hemma hos mig:RSS 2.0